tisdag 18 maj 2010

Magen

Igår kväll var Olivers mage orolig igen, men inte värre än att han kunde somna ifrån det. Sedan låg att och gnydde i sömnen i ett par timmar och under matten har han grymtat och stånkat precis som om det sitter fast något i magen. Han hade svårt att rapa igår, men idag kommer raparna lätt.

När Oliver har ont i magen så är hans sugbehov enormt, men han får inte plats med mer i magen till slut och då är det pest och pina. Tur att nappen fungerar på Oliver! Han suger som en tok på den!

Jag minns när Hugo hade de där magkrämporna och totalvägrade napp. Det var ett h****te!!! Han skrek och visade att han ville suga, men när jag gav honom bröstet så vred han sig i plågor och erbjöd jag honom napp så blev han jättearg och skrek ännu värre. Phu! Men man skall ju alltid se det positiva i saker och det positiva med Hugos nappvägran var ju att vi inte behövt vänja av honom vid nappen ;)

2 kommentarer:

  1. Vrider han sig fortfarande i smärta när han suger på nappen? Emilia betedde sig också som en tok om hon inte fick suga, vi höll på att bli knäppa, men så fort nappen kom in så blev hon lugn

    SvaraRadera
  2. Nope, han slutar vrida sig när han får nappen. Det är ju det som är så bra :) Inget som kommer och fyller på hans redan överfulla mage ;)

    SvaraRadera

 

blogger templates | Make Money Online