lördag 1 maj 2010

Majbarn!

Det blev inget aprilbarn! Ett majbarn dyker upp istället. En oxe. Så här bekrivs oxen: (Lägg märke till de ord jag markerat... Inte konstigt att bebis stannar i magen med tanke på att det är en oxe! De tre ord jag kännt passar in på bebis är lugn, självständig och envis.) Vi får se om det stämmer lika bra som mina "graviditetsbeskrivningar" - blyg, busig och bestämd - gör på Hugo!

"Oxen manar till lugn och trivs bäst i vardagen, fjärran från jäkt och stress. Oxen är materialismens tecken. Den kan gott sägas vara det mest typiska jordtecknet. Att äga är att lägga stor vikt vid och vårda sina prylar, pengar och allt sådant. Även det som hör naturen till – sådd, skörd och trädgårdsarbete – sägs ligga Oxen nära.

Oxen är lugnets och långsamhetens tecken. Den svårväckte och oföränderlige. Tolerans och pålitlighet. Allt som hör Oxen till dröjer länge, och stannar länge kvar. Varaktighet. Oxens reaktion dröjer men blir desto kraftigare när den äntligen kommer.

Oxen är jordbunden och sensuell. Oxar har en stark hemkänsla och de är bland de mest stabila och rejäla älskarna av alla. Med sin känsliga, jordnära personlighet är Oxarna ofta artistiska och kreativa.

Den älskande Oxen är lojal, han är inte den otrogna typen, och han kräver samma inställning av sin partner. Hemmet ligger honom varmt om hjärtat. Oxar vet att det är viktigt med en trygg omgivning, inte minst för kärlekslivet, och detta gör dem mycket beskyddande i kärleksrelationer.

I romantiken, som i alla andra livets områden, ogillar de förändringar och är nöjda med att lättjefullt beta på ängen där hemma, särskilt om gräset är riktigt grönt. Ditt hjärta ömmar mycket för barn och djur. Du har en säker känsla för färg och form, och du är medveten om vad saker och ting är värda. Du tar dina relationer på stort allvar och dina krav på trohet är totala. Du kan vara svartsjuk ibland och såra utan att du förstår varför, men ditt hjärta är stort och du blir lätt förlåten.

POSITIVA EGENSKAPER:Praktisk, pålitlig, tålmodig, skicklig i affärer,stark förmåga till uthållighet, en säker känsla för värden,förkärlek till god mat, ihärdig, rejäl, bestämd,viljestark, tillgiven, varmhjärtad, värd förtroende.

NEGATIVA EGENSKAPER:Maktälskande, lättjefull, njutningslysten, kanske en tråkmåns, orubblig i åsikter, saknar rörlighet och ursprunglighet, glupsk, halsstarrig lättstött, rutinfixerad."

Hämtat från www.astrologiportalen.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 

blogger templates | Make Money Online