lördag 20 mars 2010

Ultraljudet igår

Ultraljudet igår visar att bebis fortfarande följer tillväxtkurvan exemplariskt. Däremot så har busungen snurrat runt igen och ligger nu på tvären. Därför fick vi tid för ett vändningsförsök på tisdag eftermiddag. Jag är liiite nervös för Bricanylen och undrar hur det känns när läkaren försöker vända bebbe... Jag tycker att det är ömt och känns obehagligt bara någon bm eller läkare känner på magen för att se hur bebis ligger! Vi får se. Det kanske slutar med att jag vrålar "SLUUUTA!!!".

Om man har extrem otur kan vändningsförsöket sluta med ett akutsnitt. Men det är tydligen väldigt ovanligt. Men med tanke på att vi har Hugo hemma så måste vi förbereda oss för det med barnvakt och mat i kyl och frys...Pust!

Just nu funderar jag mycket på vad som är bäst för Hugo: Att han får gå en riktigt lång dag på dagis på tisdag så att vi ev själva hinner hämta honom (kan bli kl 17 eller senare), eller om vi skall bestämma att Jenny hämtar honom så fort hon kan (om det drar ut på tiden på sjukhuset), så att dagisdagen blir lika lång som den brukar, fast det blir en annorlunda hämtning...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 

blogger templates | Make Money Online