tisdag 16 februari 2010

Fotografering

Söt-Hugo var sååå sugen på att åka till fotografen imorse. Hans ögon riktigt lyste av förväntan, han nickade ivrigt när vi pratade om alla fina kläder vi skulle fota i och han utbrast "kort! kort!" flera gånger när vi klädde på oss ytterkläderna.

Halvvägs på väg till bussen ringde fotografen och frågade om vi kunde skjuta på fotograferingen eftersom hans son blivit sjuk. Vi bestämde en tid på eftermiddagen. Jag förklarade för Hugo, och han blev besviken när vi vände vagnen hemåt igen. Hans blick blev stirrande och han svarade inte på tilltal. Tänk vad de förstår och hur mycket känslor de bär på, de där små.

Eftermiddagens fotografering gick dock bra. Hugo höll igång i mer än en timme, men ville inte sitta still. Han ville springa efter bollar och rullande ringar hela tiden. Resultatet blev något enstaka porträtt och många actionbilder. Skall bli kul att titta på bilderna när de ligger uppe på nätet! :)

Vi firade den lyckade modellinsatsen med att äta på Burger King. Mjölk- och sojafritt! Det var gott tyckte Hugo. Till Jeroens stora förtjusning ;)

2 kommentarer:

  1. Haha..kul att hugo gillade fotograferingen och kul för er att Burger king funkar. Bara man kunde slippa deras äckliga gurka så skulle jag äta där oftare.

    SvaraRadera
  2. Men det borde väll vara lätt att fixa..
    Bara fråga utan gurka.. deras slogan är väll "Have it your way" eller?

    SvaraRadera

 

blogger templates | Make Money Online