tisdag 9 februari 2010

Hämtning på dagis!

Idag var Jenny och Emilia med och hämtade Hugo på dagis! De får stå stand-by när det närmar sig förlossning om vi skulle behöva någon som hämtar Hugo i väntan på att mommo tar sig hela vägen hit... Vi tyckte att det var bra för alla om Jenny följde med och hämtade en dag. För Hugo för att det inte skall komma som en total chock att Jenny kommer, för Jenny så att hon vet var dagiset ligger och hur det ser ut och för personalen så att de åtminstone sett henne en gång :)

Vi har dock lagt en beställning på att värkarna kommer igång ordentligt en vardag kl 8 så att vi hinner lämna Hugo på dagis innan vi åker till sjukhuset. Då hinner vi ringa mommo och hon hinner packa lite saker, sätta sig i bilen och köra lugnt och försiktigt för att i god tid hinna hit tills det är dags att hämta Hugo på dagis :)

Eller så kör vi en favorit i repris och tar en igångsättning den här gången också. Då hinner mommo komma redan kvällen innan! Perfekt! (Fast jag vill inte bli igångsatt.)

Sämsta scenariot är väl att vi blir tvungna att åka in akut mitt i natten, ringa och väcka stackars Jenny (med familj), väcka Hugo och lämna honom trött, chockad och ledsen med Jenny.

Skall bli mycket spännande och se hur det blir! Men det är ju några veckor kvar...

1 kommentar:

  1. Mommo får helt enkelt ha en väska packad och klar när det börjar närma sig! :-)

    SvaraRadera

 

blogger templates | Make Money Online