söndag 24 januari 2010

Vilket kalas!


Igår fyllde Hugo 2 år! Vilken härlig dag det blev, från morgon till kväll. Hugo fick många gäster och massor av jättefina presenter som han lekt med som en tok idag! Tack alla ni som var här och firade världens bästa Hugo! :D

Morgonen började med paketöppning med mamma, pappa, mommo och Ulf. Presenter från Opa en Oma öppnades också. Första paketet innehöll en docksulky och det var så roligt att se Hugo när han öppnade det. Hans ögon blev stora som tefat och lyste av glädje. En egen dockvagn! Innan vi ens hunnit fälla upp den utbrast han: "Gocka!" och sprang och hämtade julklappsdockan som skulle sitta i vagnen. Sedan blev ögonen större och större för varje paket han öppnade.... Hahaha! Sötnosen!



Från Opa en Oma fick Hugo en Duplo brandbil, Thomas tåg-fönsterdekaler och tåget Gordon från Thomas tåget-serien. Tåget skulle prompt med i sängen på kvällen, men jag fick ta det ifrån honom, för han ville bara leka med det hela tiden istället för att sova...


Fram på eftermiddagen kom gästerna och Hugo visade stolt upp sina nya leksaker. Här får Emilia en lektion i datakunskap... Datorn fick Hugo från mommo och Ulf (plus en ABCD-bok). Emilia hade köpt en Rorry racerbil som också blev mycket populär.



Fullt hus! Det härliga med barnkalas är att folk sätter sig på golvet självmant och man behöver inte ha så många sittplatser att alla får sitta samtidigt ;)


Gäst efter gäst kom och Hugo tog emot presenter. Från Tomas med familj fick han ett fint pussel. (Tomas hjälpte Hugo att öppna paketet och talade snällt om vad som var i innan pappret var avrivet - hihihi.)


Paketöppning! Ännu ett pussel från Lisa med familj.


Från Emma & co fick Hugo superfina riddarsaker; en riddarhjälm, -sköld och ett riddarsvärd. Han har inte riktigt förstått poängen, med det kommer väl snart. Kolla in minen hos Hugo och pappa... Samma nyfikenhet!


Dags för maten. En favorit i repris: korv med bröd.


Lisa och Albin är så söta ihop! Albin kom med "två platta saker" (Albins egna ord) som visade sig vara böcker. En om brandbilar och en om att säga godnatt till alla djuren.


Emma kom ända från Norrköping med sin mamma och pappa.


Yngsta kalasdeltagaren Selma som jag skall fota på dopet i februari :)
Selmas storebror Thure hittade roliga leksaker.


Dags för kaka. Mommo hade gjort den här fina kakan med figurer och ljus och allt som skall vara till en födelsedagstårta. Hugo såg så glad, stolt och blyg ut på samma gång när vi sjöng för honom. Sedan blåste han ut ljusen. (Fast han blåste uppåt istället för framåt, så pappa fick hjälpa till lite.)

Höga på socker... De stora pojkarna började så småningom leka Star Wars och fäktas med ljussablar (avlånga ballonger)...


Kan jag få en kaka till?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 

blogger templates | Make Money Online